Sparekalkulator

Sparekalkulatoren for fond kan brukes til å estimere avkastning på sparing i en av fondene våre basert på historiske data fra våre fond. Du kan også velge egendefinert avkastningsmål om ønskelig

%
kr
kr
år

Investert i fond

Totalverdi etter år i

Årlig avkastning

Total avkastning

Disclaimer

Det er viktig å merke seg at sparekalkulatoren er basert på 5-års gjennomsnittlig årlig avkastning. I tillegg er den gjennomsnittlige avkastningen avrundet til nærmeste hele tall. Faktisk gjennomsnittlig avkastning i tidsperioden mellom 31.07.2018 og 31.07.2023 er: 5,33 % for Vibrand Kreditt, 8,06 % for Vibrand Absolutt, og 11,23 % for Vibrand Norden. Markedene kan variere, og avkastningen på fondene kan derfor også variere. Det er derfor viktig å være klar over risikoen som følger med å investere i fond. Risikonivået kan variere mellom ulike fond, så det er viktig å forstå risikoprofilen til det fondet du vurderer å investere i. Historisk avkastning garanterer ikke for fremtidig avkastning.

Hva er en sparekalkulator?

En sparekalkulator er et verktøy som kan hjelpe deg å estimere forventet avkastning på sparingen din basert på historisk data fra fondene våre.

Du kan velge mellom forskjellige fond, som for eksempel Vibrand Kreditt, Vibrand Absolutt og Vibrand Norden, eller du kan angi et egendefinert avkastningsmål. Kalkulatoren vil da vise deg hvor mye du kan forvente å tjene på sparingen din over en gitt tidsperiode, basert på forventet avkastning og eventuelle kostnader knyttet til fondene. Dette kan være nyttig for å planlegge og administrere sparingen din og hjelpe deg å nå dine økonomiske mål.

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg! Ønsker du å bli kontaktet på epost eller telefon? Vi kan også hjelpe deg på våre kontorer på Fornebu (Oslo) og Haugesund

ELLER

La oss ta en prat om din sparing!

Fyll ut skjemaet under så hører du fra oss

Send oss en henvendelse

Hvis du lurer på noe eller trenger hjelp med noe. Send oss en henvendelse eller ring oss om noe haster