Personlig oppfølging

Som kunde hos oss så mottar du personlig oppfølging slik at du føler at dine behov er møtt.

Vi tilbyr fire ulike fond som passer de aller fleste sin investerings- og risikoprofil.

Aktiv forvaltning

Hvem passer aktiv forvaltning for?

Aktiv forvaltning er produktet for deg som ønsker en eksponering i kapital markedet, men som ikke har tid eller mulighet til å forvalte pengene selv.

Gjennom Aktiv forvaltning kan du selv være med på å bestemme hvordan midlene dine skal forvaltes, du velger selv forvaltningsprofil gjennom et av våre programmer. Du har også muligheten til å skreddersy ditt eget program.

Etter du har valgt hvilken måte midlene skal forvaltes, vil en av våre porteføljeforvaltere utføre selve forvaltningen. I motsetning til et fond kan du som kunde endre risikoen i mandatet på hvilket som helst tidspunkt, du kan velge å selge deg helt ut for en periode eller endre vekting av en enkelt investering.

Aktiv forvaltning skiller seg ut fra fond ved at kunden tegner en egen forvaltningsavtale hvor du som kunde velger et av våre investeringsprogrammer, videre blir det åpnet en VPS- og bankkonto i den enkelte kundes navn.

Våre forvaltere har mer en 20 års erfaring innen kapitalmarkedet, og godt dokumentert track-record fra rating byrået Morningstar.

Konservativ Kapitalforvaltning

Vi er opptatt av å tilby kundene våre trygghet, verdi og vekst

Interessert i å ta en prat?

La oss ta en uforpliktende prat om din sparing!

Ved å huke av boksen så samtykker du til at vi lagrer ditt navn og telefonnummer og ringer deg. Hvis du ikke ønsker å bli ringt, eller ønsker informasjonen din slettet så kan du sende oss en epost til post@vibrandkapital.no eller gi oss beskjed via telefon. Dette kan du lese mer om i vår Personvernerklæring

Temaportefølje

Vibrand tilbyr jevnlig sine kunder å tegne seg i modellporteføljer forvaltet av oss. Dette er porteføljer med gitt tema hvor vi ser spesiell mulighet for avkastning.

Verdipapirfondsforvaltning

Vibrand Kapitalforvaltning innehar konsesjon fra Finanstilsynet for verdipapirfondsforvaltning og tilbyr 4 ulike fond.

Klimanøytral

I Vibrand er vi opptatt av miljøet og en tryggere fremtid for vårt klima i Norge og hele verden. Derfor ble Vibrand klimanøytrale i 2022.

Individuell forvaltning

Vibrand Kapitalforvaltning innehar konsesjon fra Finanstilsynet og tilbyr individuell porteføljeforvaltning til utvalgte kunder