Vi lanserer snart ny kundeportal!

I løpet av høsten 2023 lanseres vår nye kundeportal («Min Side»)

Publisert 1. november 2023

Vi er nå i siste sluttfase med migrering til vår nye kundeportal!

Vi har gleden av å informere om at i løpet av høsten 2023 så vil vår nye kundeportal være operativ og tilby både eksisterende og nye kunder en enda bedre opplevelse.

Det vil blant annet bli enklere å opprette og endre spareavtaler, kjøpe og selge fondsandeler, sparing for familie og andre samt forbedret oversikt over dine beholdninger i våre fond!

NB! Når vi nå er kommet i sluttfasen av migreringen, så kan eksisterende kunder kunne oppleve at det kan ta litt lengre tid før intradrags avkastning i vår gamle kundeløsning er oppdaterte. Dette skyldes dessverre at vårt kunderegister allerede er flyttet til vår nye plattform og det derav tar litt lengre tid før vårt gamle system blir oppdatert.

Alle våre eksisterende kunder vil få beskjed når de kan logge seg på vår nye kundeplattform.

phil-aicken-ry_yTIzNj-M-unsplash

Er oppturen for globale fond over?

Er du plassert i globale fond, kan det nå være på tide å vurdere alternativer. De siste 12 månedene har det vært veldig gunstig å være plassert i globale fond, hovedsakelig på grunn av en svekket krone som har økt verdien av utenlandske investeringer for norske investorer. Men hvis kronen styrker seg, vil dette kunne redusere avkastningen fra globale fond når de konverteres tilbake til kroner. I slike tilfeller kan det være lurt å vurdere investeringer som er mindre eksponert mot valutasvingninger, som norske eller nordiske fond.

Waterfall Bakgrunnsbilde

Vibrand blir klimanøytral!

Norge er i starten på det grønne skiftet, og som de fleste seriøse bedrifter setter også vi oss mål om å bli klimanøytrale. Vi ønsker å redusere utslippet vårt og velge mer miljøvennlig. I tillegg ønsker vi å bidra med klimakompenserende tiltak ved skogplanting gjennom Trefadder.

Yara Herøya i Porsgrunn ammoniakkanlegg

Finansavisen: Venter børsoppgang

Carsten Winger tror de nordiske børsindeksene vil være høyere ved utgangen av året. Han liker særlig matvareaksjer, finansselskaper og reiselivssektoren.

Vil du motta Vibrands fonds- og markedsoppdateringer?

Påmelding Nyhetsbrev